2007. szeptember 8., szombat

Breezer blogja

CyberDunk!

A lényege, hogy regisztrálsz (ha ezen a címen teszed, az nekem is jó lesz: http://www.cyberdunk.com/?ref=129349), majd kreálsz egy játékost. Először is meghatározod a játékos posztját (center, erőcsatár, kiscsatár, dobóhátvéd, irányító), nevet adsz neki, majd a program random generálja a tulajdonságait. 14 különböző tulajdonságát tudod a továbbiakban fejleszteni, úgy mint lepttanózás, labdaszerzés, gyorsaság, erő, stb. Ezen tulajdonságok alapján kalkulálja a program a meccseken elért eredményedet. Persze ehhez előbb le kell igazolnod egy csapathoz. Pár hét múlva már magyar csapatok is lesznek, érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy biztos átkerülj ahoz a csapathoz, amilyekhez szeretnék menni!

A játék címe:
http://www.cyberdunk.com/

A játékosok megbeszéhetik a játékban történteket, javaslatokat tehetnek a fejlesztésre és hozzászólhatnak mások okosságához. Itt adhatsz fel hirdetést, ha új csapatot keresel magdak.
Szóval egy fórumról van szó, amely a játékhoz kapcsolódik:
http://www.talkdep.com/


Ha már itt vagyunk (ez a játékhoz nem tartozik) ugyanez a társaság készített egy olyan site-ot, amelyen híres emberekről tartalmaz infókat, képeket, stb. Ez egy közösségi jellegű portál (mint most már minden), szóval akárki hozzászólhat és helyezhet el infókat.
Ennek címe:
http://www.focusdep.com/

Nincsenek megjegyzések: